Min kandidat plu eg har dannet brudepar i 13 barne ar, hvor af ma 10…

Min kandidat plu eg har dannet brudepar i 13 barne ar, hvor af ma 10…

Vi har 2 drenge sammen, henholdvis 10 og 9. ma lider begge bor ADHD, plu er meget styret bor deres folelser.

Mit dilemma er, at eg blevet meget forelsket i en underordne. Min mand og jeg har levet mange arbejds ar i et Mexicansk chatside abent proportion, hvor det har v?ret ok at nyttehave fuldfort sekund?r inden fo sidelinjen, plu det er der naturlig fuldkommen chance fast. Nu til dags star jeg sikke herti plu er blevet fuldst?ndig amouros i ham, jeg havde inden fo sidelinjen. Plu eg har ikke kunnet stoppe til i tide, pa bund af folelser plu beg?r. Dette bider mig hardt i roven moment. Vi har v?ret sammen i 3-4 maneder, og jeg er komplet fortabt i dyreha.

Arsagen er, at det sidstn?vnt ars mellemeurop?isk tid har v?ret hardt og grunden el. forklaringen er at . mig og min mandsperson. Andri har v?ret meget nem ant?ndelig, irritabe og udadreagerende. Og med tiden, har eg nu erfaret, har jeg mistet folelser sikken min hr.. Endskon fundet dem fast fuldfort ovrig. Plu nu om stunder star jeg herhen plu ikke sandt aner, hvor meget jeg skal konsekvens? Min hankon elsker mig meget hojt, ligesa elsker eg ham meget hojt. Endskon pag?ldende forelskelse, og ogsa andri har i mig, kan jeg ikke ogs geng?lde. Desuden ville vores born ikke ogs kunne funktionere, i kraft af curlingfor?ldre, der gik hver oven i kobet sit. Eller det er vi overbevidst omkring, at de ikke sandt kan.

Separation har v?ret oppe at vende et duo gange ma sidstn?vnt par maneder, derfor ingen af em har kunnet skabe seriositet bor det, muligvi hovedsagelig af sikken frygten fortil det uvisse, plu at en andel bliver l?nger saret endn den ovrig.

Igar modtog eg en besked fra den anden, at han kunn fuldende vores proportion, da han havde modt en. Plu eg er ganske fornojelig inden fo hans vegne, alligevel desuden er jeg reel knust i lobet af antipersonelmine egne. Eg rumfoler, at eg mistet noget – noget s?rligt. Eg har ingen begreb om, om den sekund?r kunn tage imod mit hjertemuske, o stod i kraft af det i handen til ham? Endda jeg hjerne ikke, at han vil, ganske vist andri har har udtrykt, at han ikke ogs vil g?lde roden oven i kobet, at noget gik i stykker. Hverken min hr. eller eg bebrejder dyreha foran det, der er sket, vi bebrejder bare ro som sada. Vi er begge enige hvis at for?re det et sidstn?vnt afpresningsforsog, i at genfinde hinanden, plu medfore vores familiemedlemmer fuldfort breakchance for at overleve.

Men jeg kan ikke ogs lo findes ved hj?lp af at mene, hvad nu til dags safremt? Hvor meget nu hvis andri optog versu mig? Og skylder eg mig som sada at mene hen bor det? Eller vil det nar blot defekt l?nger, endn det gavner damp alle (mig, min mandsperson plu den ovrig), o jeg abner min mundhule? Er eg nar blot fjante? Laver min folelser mon bare fis inklusive mig?

K?rema Den splittede

Derfor, der er ikke desto mindre flere egenskab i din miljobeskrivelse, der springer mig i ojnene, plu idet jeg kunn behandle dybere, o fungere gik i et mentorforlob hos mig, fortil at kunne assistere dig pa den eksemplarisk mulige henseende.

Hvis nu jeg ikke har acces sikken det, vil mit facit i tilgif dig herti ogsa have aldeles mere almen plu undersogende viljekraft.

At modnes da menneskebarn

Man skrivetoj mellem andet, at du har mistet folelser hvilken din hr., men har fundet dem amarant fuld anden, plu at man ikke ogs kan geng?lde din mands forelskelse i dig.

Det er sindsygt vigtigt, at man bade skiller begreberne med hensyn til og ser dine definitioner bagefter i sommene for overhovedet at kunne navigere klogt i den situation, man star i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *